telexperten sentralbord

Rådgivning og behovsvurdering

I dagens globale marked, trenger ansatte, kunder og partnere å kunne samarbeide og kommunisere over hele verden. Et lokalnummer i Tokyo kan ringe på en ingeniørs skrivebord i Oslo, Stavanger, Bergen – eller et New York City nummer på en toppleders pult i Sao Paolo.

Kolleger og kunder fra alle kontinenter kan møte hverandre i multi-media konferanserom ved å ringe et lokalt telefonnummer. Lokale telefonnumre åpner en virtuell lokal dør, der kunder, ansatte og samarbeidspartnere kan kommunisere fra sine lokale nummer og mobiltelefoner i en global løsning / organisasjon.


Igjennom oversikt og integrasjon med både kunder og kollegaer vil man oppnå bedre kundetilfredshet og ikke minst store besparelser.


Vi hjelper deg med å vurdere dine behov, samt å velge riktig løsning tilpasset deg og din organisasjon. Ved å benytte en skybaserte kommunikasjonstjeneste dekkes alle både daglige og fremtidige behov i din bedrift. Du reduserer kostnader, samtidig som du ivaretar sikkerheten og sørger for at dine medarbeidere har de nødvendige verktøyene for å jobbe så effektivt og godt som mulig – uavhengig om de befinner seg på kontor eller på reise.


Ta kontakt med oss for en nærmere prat rundt rådgivning og behovsvurdering.
VÅRE PARTNERE
COMPETELLA
PHONECT
LINK MOBILITY
VOXBONE